Everything is alive - podcastwandeling Lokeren

Heeft u zich al eens afgevraagd wat er zou gebeuren mochten de dingen een stem krijgen?

Kunstacademie ter Beuken introduceert "Everything is alive", een stadswandeling in Lokeren waarbij u even kan stilstaan bij -op het eerste zicht- banale objecten. Na het eenvoudig scannen van een QR-code vertellen zij u hun verhaal.

Of u nu even flink de benen wil strekken, gewoon passeert op weg naar het werk of nog even snel om boodschappen holt, sta even stil bij een van onze objecten en misschien fleurt hun verhaal uw dag wel op...

Teksten werden voorzien en ingesproken door leerlingen Woordlab en Verteltheater van Kunstacademie Ter Beuken. De opnames namen onze leerlingen geluidsleer en opnametechnieken voor hun rekening.

Je kan de wandeling terugvinden via de app of website izi.TRAVEL met de zoektermen “Lokeren” en “Kunstacademie ter Beuken”.

Praktisch

De wandeling start aan de voorzijde van de villa van Kunstacademie Ter Beuken in Park Ter Beuken (Groendreef 8, 9160 Lokeren).

Aan de hand van QR-codes die op elke locatie zijn aangebracht kan je naar de opnames luisteren. Via de app of website van izi.TRAVEL krijg je een overzichtelijk kaartje te zien met de verschillende mogelijke stopplaatsen en krijg je ook direct de juiste audiofragmenten te horen.

Veel plezier!

 

Doe je de wandeling en wil je dit graag delen met ons en de wereld? Gebruik dan zeker de hashtag #kunstacademieterbeuken op sociale media!