Projecten

Opendeurdag 2023

Zoals ieder jaar bereiden wij ons in het derde trimester voor op onze jaarlijkse opendeurdag. Het is ook steeds super om te zien hoeveel mensen op die dag eens komen binnen kijken in de ateliers en klassen. Dit jaar verwelkomen we jullie graag op zaterdag 17 juni 2023.

Meer lezen

AcademieWandeling

Klaar om de kunstenaar in jezelf te vinden? Want geloof het of niet, dat is wat je gaat doen op onze AcademieWandelingen. Je zal tekeningen zien, geluiden horen, woorden lezen. En net die dingen zijn gemaakt door kunstenaars. Misschien word/ben jij wel een van hen?

Meer lezen

MARIUS

Leerlingen speltheater spelen Marius, een tragikomedie van Marcel Pagnol.

Meer lezen

Reach Out #1

Kunstacademie Ter Beuken reikt vanaf 2022 de hand naar alle culturele spelers in het Waasland. Vanaf dit jaar zullen we jullie op regelmatige basis uitnodigen voor workshops, masterclasses en zelfs project-oproepen lanceren en dit onder de noemer Reach Out.

Meer lezen

Woordfestival 2023

Kom proeven van het woordfestival! Tientallen voorstellingen van de leerlingen woord, in de Kunstacademie en op locatie.

Meer lezen

Diploma uitreiking

Kunstacademie Ter Beuken Lokeren nodigt jou en je naasten uit voor de diploma uitreiking van de afgestudeerden van academiejaar 2022-2023.

Meer lezen